Tina Ørbeck-Nilssen

Tina er daglig leder og fagansvarlig, og holder ukentlig studioets Mysore-, Ashtanga timer, Back in the Ring og Lunsjyoga tirsdager og Friday flow i tillegg til private yogatimer og retreats, workshops og kurs.

Hun oppdaget Ashtanga yoga i 2005 på et nybegynnerkurs. Frem til 2010 praktiserte hun på egenhånd og tok sporadiske kurs. I 2010/2011 tok hun en et årig yogautdanning med Alexander Medin i Oslo. Her praktiserte Tina selv i flere år, og assisterte en periode.

Hun har mye erfaring med å undervise. Har siden 2011 undervist alt fra barn til seniorer, og fra toppidrettsutøvere til husmødre.

I 2014 gjennomførte Tina utdannelse i Ayurvedisk Yogamassasje ved Axelsons Body Work School. En holistisk behandlingsform med utspring i Ayurveda og Yoga. Tina praktiserer denne behandlingsformen i tillegg til Indisk hode- og ansikts massasje her i yogastudioet, og tar i mot timebestillinger onsdager og torsdager. Mer informasjon om behandlingsformene, priser og kontakt info her: https://askeryogashala.no/?page_id=1882

Daglig yoga praksis med hovedvekt på Ashtanga yoga er en viktig del av hennes liv, og har gitt henne muligheten til å undervise yoga for andre. Tina ønsker å dele yoga som helsebringende aktivitet, generell velvære og som livsstil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *