Barselyoga

Barselyoga kursene våre er et nærende kurs for alle mammaer og deres kjære små. En kjempefin måte for mor å samle seg på, både fysisk og mentalt i en tid som både er sårbar og utrolig vakker på samme tid. Babyen er med på en naturlig måte under treningen og vil kunne nyte en skånsom babymassasje underveis.

 

 

Vi presenterer en sekvens øvelser som styrker kjernemuskulatur og bekkenbunn. I tillegg vil vi fokusere på øvelser som vil gjøre godt for stive skuldre, rygg og nakke, områder som stivner litt til i denne perioden av livet. Alle timer avsluttes med en dyp og god avspenning, gjerne ammende.
Øvelser vi går gjennom er lett å gjennomføre på egenhånd hjemme om eller når man skulle ønske det. Timen er rettet for mor og baby fra ca.6 uker til krabbe-stadiet. Men vi har ved flere anledninger hatt yngre babyer og har god erfaring med det også.  Man kan føle seg helt fri til å ta pauser, amme, skifte bleie og ta en tur ut av salen om det skulle være behov for det.

 

Det å møte likesinnede både som gravid og i barseltiden oppleves etter tilbakemeldinger vi får av våre deltagere som svært nærende og skaper gode felleskap.