Gravidyoga

 

Yoga for gravide gjør deg sterk og smidig på en skånsom måte. Styrke er noe man trenger masse av for å bære på all den ekstra vekten og ikke minst under selve fødselen. Den kan lindre smerte og andre plager under graviditeten, som for eksempel ryggsmerte og kvalme. Du lærer å holde stressnivået nede, får bedre kontakt med babyen i magen og lærer forskjellige avspenningsteknikker som vil være nyttige både under og etter graviditeten.

Er du i starten av svangerskapet – eller er du allerede på vei mot tredje trimester? Våre instruktører har spesiell kompetanse til å ta godt vare på deg under hele graviditeten. Uansett hvilket trimester du befinner deg i: Yoga vil gjøre deg godt.

 •  Vi setter sammen små grupper.
 •  Treningen foregår i en rolig og intim atmosfære.
 • Øvelsene tilpasses den enkelte og tar særlig hensyn til fysiske utfordringer som kan oppstå under graviditeten.
 • Etter trening åpner vi for en sosial stund der erfaringer kan utveksles over en kopp te.

           

Hos oss søker vi å utvikle fysisk mykhet og styrke sammen med en indre ro og balanse. Slik forbereder vi deg best mulig til en av livets største og viktigste oppgaver.
Er du gravid, men kurset er allerede i gang? Ta kontakt. Det er ofte en eller to ledige plasser på kursene og da er det å bare hoppe på.

Hva annet er det du får når du melder deg på gravidyoga hos Asker Yoga Shala?

 • Tilgang til et team av yogalærere som har spesialisert seg innenfor dette fagfeltet. Vi er utdannet hos forskjellige eksperter og har en bred kunnskap som vi deler med hverandre og dere.
  • Små klasser hvor du får den nødvendige oppfølgingen og den nødvendige oppmerksomheten. Vi setter alltid av god tid til diskusjon og blir godt kjent med elevene og med hverandre. Det er mange av våre elever som skaper gode vennskap og følger hverandre gjennom hele barselperioden.
  • Vi tar godt vare på dere og tilbyr alltid snacks før timen, økologiske nøtter og mørk sjokolade! En liten energikick trengs ofte når man kommer rett fra jobb til trening.
  • Bruk av deilige oljer under timen (så lenge ingen er så kvalm at de ikke tåler det!).
  • Du får praktisere yoga i vår rolige og fine yogasal uten forstyrrelse fra høy musikk eller mange forbipasserende! Selv om skånsom trening er en viktig del av et sunt svangerskap viser forskning at ro og hvile uten tvil er like viktig både for mor og barn. Det er lett finne roen hos oss.