Mina

Mina Kristensen

Mina har praktisert yoga siden 2001, og undervist siden 2012. Hun ble først introdusert til yoga når hun flyttet fra Bodø til London for å studere, og interessen vokste fort.

 

Hun har en daglig praksis med fokus på Ashtanga Yoga og Vinyasa Flow Yoga, og hun elsker Restorative Yoga for å roe helt ned, vi trenger alle tid til hvile!

 

Yoga praksisen har hjulpet henne til å finne indre ro, glede og takknemlighet i en hektisk hverdag. Hun elsker at det er så utrolig mye å lære i yoga, uansett om man er ny til yoga, eller om man har praktisert i mange år. Man slutter aldri å lære i yoga.

 

Som yogalærer har Mina solid utdannelse, mange års kontinuerlig praksis, og mye undervisningserfaring. Hun tok sin første yogalærerutdannelse i London i 2012; Vinyasa Flow Yoga med Yoga London (200 timer). I 2014 tok hun en Ashtanga Yoga teacher training med David Swenson, og i 2015 tok hun sin Advanced teacher training (300 timer) i Vinyasa Flow Yoga med Sampoorna Yoga i Goa, India. Hun har også en Restorative teacher training med Lizzie Lasater (2018). Mina jobber fulltid som yogalærer, og er registrert yogainstruktør med Yoga Alliance (E-RYT 500), og registrert Restorative Yoga Teacher.


Hos Asker Yoga Shala underviser Mina Yoga Flyt 2 og Restorative Yoga.