Nathalie

Nathalie Caroline Holtuin

Jeg har praktisert yoga siden 2005. Hovedsaklig gjennom Ashtanga og Hatha, men også periodevis supplert med Pilates.

I 2016 hadde jeg en periode der jeg opplevde flere sterke symptomer på stress. Jeg hadde i mange år hatt en krevende jobbtilværelse, med høy belastning og omfattende reisevirksomhet. Livet med små barn, dets krav og mine forventninger, hadde en forsterkende effekt, og kroppen signaliserte tydelig at tilværelsen ikke var optimal.

Gjennom MediYoga oppdaget jeg gode teknikker for å redusere belastningen på kroppen. Jeg fant balanse og fikk tilbake mentalt og emosjonelt overskudd.
I 2018 utdannet jeg meg derfor som instruktør hos MediYoga International. Dette har jeg fulgt opp med utdannelse som Yogalærer og Terapeut, med fordypning i Yoga for stress og utbrenthet.

I tillegg har jeg studert Mindfulness og Yoga for barn. Jeg har et genuint ønske om å hjelpe mennesker til bedre livskvalitet. Jeg fokuserer på å forbygge og behandle plager, fysisk og mentalt. Målet er forsterket selvfølelse og økt energinivå.

Hos Asker Yoga Shala underviser jeg MediYoga Basic, MediYoga for stress og utbrenthet og Mindfulness. Mine kurs krever ingen forkunnskap om Yoga. Kom som du er, selv når du egentlig ikke orker.