Louise

Louise Tandy Kloster

Louise er fagansvarlig for Gravidyoga og Yogaflyt/ flow / Vinyasa hos Asker Yoga Shala.

Mitt første møte med yoga var i 1999 på universitet i England. Etter nærmere 21 år med yoga klarer jeg nesten ikke å huske hvordan livet uten yoga var. Min hovedutdanning er innenfor Hatha og Yin Yang Yoga. Jeg studerte i over to år sammen med den fantastiske Simon Low ved The Yoga Academy i England. Jeg har i tillegg studert klassisk (Satyananda/Bihar) yoga. Jeg er en evig student og er på konstant jakt etter ny kunnskap innen anatomi, filosofi eller helt nye ting.

Det er en flytende, myk og fysisk yoga som ligger meg nærmest. En som utfordrer kroppen, men som også kombinerer dette med rolige bevegelser og det betraktende.

Jeg har i de siste årene fordypet meg i både gravidyoga og yoga nidra (dyp hvile/liggende meditasjon). Jeg har også vært inspirert av en mer “feminin” tilnærming til min egen yogapraksis. Feminin yoga kjennetegnes ofte ved myke organiske bevegelser og stillinger som dyrker og hjelper oss å ta kontakt med vår iboende feminine kraft. En praksis som er i endring, akkurat som vi er i endring gjennom livet.

Hos Asker Yoga Shala underviser jeg Yoga Flyt, Myk Yoga, Gravidyoga og Feminine Yoga Flow.

Min morgenrutine:  er kaotisk! Med tre ganske små barn fins det ikke et rolig øyeblikk i ukedagene før kl 0900.

Verden trenger mer: Verden trenger å sakke ned tempoet!

Jeg tror på: at vi faktisk har alt vi trenger iboende i oss selv, men noen ganger trenger vi litt hjelp for å finne det.

Kjærlighet er: Kjærlighet kan ta mange former. Heldigvis lever jeg et liv fullt av kjærlighet.

Jeg kan ikke få nok av: Siden jeg fortsatt er dypt inne i småbarnsfasen må svaret være ro, stille øyeblikk kun med meg selv, mine tanker og min notisbok.

Yoga er: en del av livet mitt. Yoga er med meg uansett hvor jeg er eller hva jeg holder på med.

I 2020 har jeg lyst til: å være kreativ og skapende.

Mitt livsmotto er: Livet er konstant i endring. Å ha et livsmotto er ikke noe jeg klarer!