Helena

Helena Stokker

Helena startet sin yogapraksis i 2007 i Los Angeles hvor hun lenge var bosatt. Det var pga store utfordringer med ryggsmerter hun ville gi yoga et forsøk. Dette ble starten på noe som ville hjelpe henne fysisk men vel så mye psykisk.  Da Yogaworks teacher trainer John Gaydos fra LA skulle holde kurs i Oslo  kaste seg på og ble i i 2012 RYT 200 t, godkjent av yoga alliance.

Helena’s timer er energiske med en blanding av hatha og vinyasa yoga. Med flere helse utfordringer ønsker hun å kunne dele sin praksis så flere kan dra nytte av de gode effektene. Hun er opptatt av å godta der man er både på matten og livet ellers, og hennes fokus er at man jobber mot å få fri fra tankekjør slik at den fysiske praksisen blir meditasjon i bevegelse. Timene hennes er bygget opp rolig men med flere kraftfulle sekvenser som skaper varme og bygger styrke. Kanskje spesielt pga ryggproblematikken er hun ekstra opptatt av «the core» , så her får man en styrkeøkt kombinert med mykgjørende øvelser, og alt til musikk av ulike slag for å gi mer energi inspirason til timene.

«Det viktigste for meg er å dele det jeg gjør på matten slik at flere kan skape sitt eget forhold til denne både lekne og meditative treningsformen.Yoga gjør deg sterkere og smidigere ,men enda viktigere er det at yoga lærer deg å vende innover, lytte til både kroppen og hodets signaler, ja rett og slett å bli mer i kontakt med den du er! «