Kristine Otnes

Kristine Otnes holder Pilates torsdager fra etter påske frem til sommeren-24.

Kristine er sertifisert yogalærer fra Osloyoga i 2020 (300 timer) og med fordypning i Vinyasa i 2021 (45 timer). Hun har praktisert yoga i 7 år, med hovedfokus på dynamisk Vinyasa. Tidligere har hun lang erfaring med ulike typer dans med hovedtyngde i klassisk ballett og har tidligere jobbet flere år som treningsinstruktør i Sats, med timer som aerobic og pilates. Kristine brenner for yoga som et verktøy for egenomsorg og å kunne lytte til egen kropp i praksisen.

Da Kristine ble introdusert til Vinyasa yoga ble hun raskt forelsket i denne yogaformen. Etter å ha drevet med dansing i flere år, føltes det som å komme hjem til en slags dans med pusten. Hun beskriver det som en dynamisk meditasjon, samtidig som hun elsker den frie og lekne tilnærmingen til praksisen som denne yogaformen kan romme. Praksisen kan speile det hun trenger i hverdagen, den kan være myk, rolig, sterk, meditativ eller kreativ og leken. Kristine hadde også veldig stor glede av yoga under graviditeter og synes det er spennende hvordan praksisen kan endre seg utfra hvor i livet hun er. Praksisen er blitt hennes viktigste egenomsorg, både fysisk og mentalt, der hun gir tid og rom til å vende blikket innover. I tillegg elsker hun omfanget av bevegelser og potensialet i praksisen til å gi både økt styrke, utholdenhet, mobilitet og kroppsbeherskelse. Å få lov til å dele denne praksisen til andre synes jeg er veldig givende og håper å kunne inspirere og støtte andre til å utforske sin egen, helt unike yogareise:)

Kristine inspireres av Petri Räisänen ord om Yoga:
«When you listen to yourself, everything comes naturally. It comes from the inside, like a kind of will to do something. Try be sensitive, That is Yoga»