Silje Løken

Silje Løken holder Ashtanga timen onsdager og Playful Vinyasa samme dag. I tillegg til onsdags-klassene underviser Silje bedrifts-yoga og du vil også møte henne som vikar på Yogaflyt og Yin. Hun begynte å praktisere yoga i 2011 og etter å ha følt effekten av yogaen på både kropp og sinn eskalerte yoga praksisen og interessen bare mer og mer. Etter høyere utdannelse, 3 barn, flere krevende jobber og et høyt stress nivå ønsket hun å fordype seg i både læring og praksis og tok derfor lærerutdannelse i yoga 200t med Alexander Medin. I dag kombinerer hun jobben som Yoga lærer med jobb innen HR & Organisasjon i helsebransjen og føler dette gir henne en godt balansert hverdag.

For Silje er yoga med på å gi indre ro, fokusere på pusten og stresse ned. Det å gjøre jevnlig yoga gjør at jeg føler meg mer balansert, jeg blir i bedre humør, føler meg klarere og skarpere, takler bedre stress og er mer avslappet som person. Det gir henne en balanse mellom kropp og sinn og det hjelper å holde kroppen smidig og sterk og få en bedre helse, fysisk og psykisk. Jeg føler en harmoni mellom meg og omverden når jeg gjør yoga. Yoga hjelper meg med å fokusere på det som er her og nå, gjør meg mindre rastløs og det gjør at jeg jobber med tålmodigheten min. Jeg kjenner også veldig på det å være takknemlig for det jeg har og mindre drag mot det ytre og de materielle lystene. Jeg vil tørre å påstå at jeg mestrer både jobb og hverdagsliv bedre med enn uten yoga. Jeg føler meg rett og slett som en bedre utgave av meg selv, en bedre mamma til tre, kone, venn og kollega.

Det yogiske levesettet og yoga filosofien samt Ayurveda i kombinasjon med annen forskning på dette området har gitt meg mer innsikt i mat, helse, levesett og skjønnhetsrutiner. Dette er en av mine store interesser.
Jeg omfavner yogaen i livet mitt og gleder meg av hele mitt hjerte til å dele den fysiske og psykiske helsegevinsten av yoga med deg.