Christine

Christine Trulsrud

Mitt møte med yoga var for 8 år siden hvor jeg måtte finne en treningsform som styrket hele kroppen. Jeg slet med betennelse i skuldrene etter mye tung bæring, men ønsket å unngå medikamenter for å bli frisk. Det var slik jeg fant Ashtanga yogaen.

Yogaen har gitt meg et fantastisk verktøy til å komme bedre i kontakt med kroppen, og puste meg igjennom utfordringer og gitt meg et roligere sinn. Jeg har praktisert siden 2011, først selv hjemme etter videoer på nett. Senere startet jeg kurs hos Vibeke Klemetsen og etter hvert ble jeg assistent på kursene hennes. En opplevelse hvor jeg følte meg «hjemme» i som jeg da tenkte at jeg ønsket å gå videre med.

I 2016 startet jeg TTY hos Alexander Medin. India i 2017 –workshop med Mark Robberds og Deepikah Mehta. Underveis startet jeg opp Lommedalen Yoga og har egne kurs for både nybegynnere og viderekomne, men også yin yoga for de som trenger den myke og rolige yogaen.
Parallelt med dette hjalp jeg til å starte opp yoga i Koppom i Sverige, hvor det i dag tilbys både Ashtanga Yoga og Yin Yoga i den lille bygda i Värmland. Her er jeg også ofte og holder retreats/workshops.

Min morgen rutine: En stor kopp kaffe i svakbelysning, men jeg tenker over alt og ingenting.

Verden trenger mer: Folk som seriøst tar vare på kloden vår med både mennesker, dyr og jorden.

Jeg tror på: Godt humør, raushet og optimisme.

Kjærlighet er: Å vise medmenneskelighet og ta vare på meg selv og de rundt meg

Jeg kan ikke få nok av: Energi rundt meg som jeg har selv, optimistiske mennesker som kun ser muligheter og drar lasset sammen.

I 2020 har jeg lyst til: Å ha mer fritid med familien

Mitt livsmotto er: Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert.