Anette Haave Åsheim

 

Bio
Anette oppdaget yoga og pranayama allerede i barne- og ungdomsårene gjennom sang og stemmebruk, og gjennom den spirituelle tilstedeværelsen i forbindelse med sitt utøvende arbeid i musikken. Denne veien ledet henne intuitivt til en asanapraksis. Anette har brukt asanas og pranayama i sin undervisning i sang og stemmebruk i en årrekke, noe som videre ledet henne til studier i vinyasa yoga i 2014 og restorative yoga i 2016 ved Yoga Vida, Manhattan. Anette tok Oslo Yogas barselyogautdannelse i 2018, barneyogautdannselse i 2019 og gravidyogautdannelse i 2020.
Anette underviser barselyoga hos Asker Yoga Shala og barsel- og gravidyoga hos MamaYoga. I tillegg arbeider hun som freelance vokalist og driver servering og yogastudio på idylliske Gupu gård i Vestmarka. Fra April flytter hun yogakursene sine fra Gupu til annen lokasjon i området.

Barselyoga
Mitt mål er å skape en trygg atmosfære hvor mor kan lande i seg selv, få kontakt med pusten, styrke kropp og sinn, og samtidig inkludere barnet med sang, lek og deilig babymassasje. Jeg ønsker å se hver eneste elev og deres behov slik at jeg kan skape en variert time ut i fra dette. Uansett form eller energinivå, så finnes det noe for alle. Husk, det er ikke du som skal tilpasse deg yogaen, det er yogaen som skal tilpasses deg. Barseltiden kan derfor gi deg et nytt perspektiv på trening og yoga, for man lærer å lytte til seg selv og sin kropp, og som resultat skapes en trygg og moden praksis. Sees på matten, mamas!